Kada uz SMT dolaze prve fizičke promjene?

Oduvijek sam bila prilično jasna u svojim prioritetima i porukama koje šaljem klijentima i pratiteljima: konstantna fizička aktivnost pozitivno utječe na psihu, a odustajanje nije opcija.

Dovoljan je samo jedan scroll po mojim društvenim mrežama da shvatite da tako živim. Svakodnevno nastojim educirati i motivirati žene i muškarce da će se osjećati dobro u svom tijelu samo ako svakodnevno ulažu u njega. U mojoj je glavi još puno ideja kako pokrenuti cijelu regiju i šire, jer ovo je tek početak.

Cilj svakog dobrog trenera jest motivirati ljude na pokret, da im trening uđe u dnevnu rutinu, da osjete dobar osjećaj nakon tjelovježbe i nadati se da će nastaviti trenirati, a ne da ljeto dočekaju u top formi, pa u rujnu opet počnu sa starim navikama. 

Uz moje treninge i balansiranu prehranu, prvi rezultati stići će već nakon 14 dana, u to vas uvjeravam. Najveći izazov leži u tome kako ih zadržati. Disciplina postoji u svima nama, samo je treba znati probuditi. Kao nagrada za to dolaze rezultati i bildanje samopouzdanja. Donošenje odluka o sebi i svojim postupcima jest najteža disciplina kojom se trebate baviti, ali je važna da biste unaprijedili i sačuvali sebe.

Na sve dane kad mislite da nešto ne možete, tu sam ja da vas podignem i poguram naprijed, podizanjem atmosfere na treninzima ili brutalno iskrenim statusom na društvenim mrežama na kojima nastojim podignuti svijest da je u redu ne biti u redu. Najgora odluka koju možete donijeti za sebe jest da ostanete ležati na tom kauču ili krevetu misleći kako ništa nije kako treba niti će biti. 

Pitate se kako znam da će prvi rezultati doći za samo dva tjedna? Jer vam ja neću dopustiti da posustanete! Ja sam se naučila da nemam loših dana i samu sebe podižem iz lošeg raspoloženja. Tko god me pokušava ugasiti, ja se maknem. Svatko sebi bira društvo, partnera i trenera, pa birajte mudro!

Što se tiče prehrane, postoji jedno pravilo koje slijedim i za koje smatram da donosi dugotrajne rezultate. Riječ je o tri kvalitetna obroka dnevno bez grickanja između.

To znači da jedete samo onda kad sjednete za stol, a uz to, izbacite alkohol i sokove, te konzumirate samo vodu i nezaslađene čajeve. 

Svakog ponedjeljka odvojite vrijeme za vaganje, te obavezno zapišite rezultate. Vaga koliko god nije u modi drži nas pod kontrolom da kazaljka ne ode u nebesa.