Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

SuzanaMojTrener j.d.o.o. se obvezuje da će štititi privatnost svih svojih kupaca u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) Europskog parlamenta i Vijeća, Zakonom o zaštiti osobnih podatka, Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim zakonima Republike Hrvatske.

SuzanaMojTrener j.d.o.o. će prikupljati, obrađivati i čuvati osobne i identifikacijske podatke o svojim kupcima. SuzanaMojTrener j.d.o.o. u internet trgovini prikuplja i obrađuje sljedeće osobne podatke: ime, prezime, adresu, telefonski broj, adresu e-pošte. SuzanaMojTrener j.d.o.o. će čuvati ove podatke u tajnosti te će ih upotrebljavati samo za vlastite potrebe, kao i za zakonski dopuštene potrebe. Navedeni osobni podaci prikupljaju se i obrađuju u svrhu obrade i dostave narudžbi, rješavanja mogućih problema prilikom i nakon kupovine, analize i proučavanja kupovnih navika, provođenja ciljnog marketinga i anketiranja.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora načina upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. Kupac internet trgovine SuzanaMojTrener može u bilo kojem trenutku zatražiti da SuzanaMojTrener j.d.o.o. prekine obradu gore navedenih osobnih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća SuzanaMojTrener j.d.o.o., a posebno djelatnici internet trgovine, te poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice poduzeća SuzanaMojTrener j.d.o.o. sadrže određene poveznice na druge web stranice koje nisu u vezi sa poduzećem SuzanaMojTrener j.d.o.o., SuzanaMojTrener j.d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu osobnih i drugih podataka na tim web stranicama.

Ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka za SuzanaMojTrener j.d.o.o. je Suzana Štimac, e-mail: [email protected]. Valjanost Općih uvjeta: od 15.03.2021. do promjene ili otkazivanja.