SMT iz perspektive jedne zadovoljne vježbačice

Kod Suzane sam krenula prije tri godine na nagovor prijateljice koja također dan danas trenira kod nje.

Sjećam se da mi je tada rekla: “sve influencerice, blogerice, glumice i popularne cure vježbaju kod Suzane. Tako sam saznala za nju. No nije to sad bitno. Treninzi su joj stvarno odlični i brzo daju rezultate”. Otišla sam, jedva odradila prvi unatoč dobroj kondiciji i ostala. Treniram cijeli život, no samo mi je Suzanin program osigurao rezultate kakve sam htjela.

Prvo, volim dolaziti kod nje zbog nje same jer je hodajuća motivacija. Jaka je, neovisna, brutalno iskrena, a svi trebamo takvu osobu u životu. Kad zna da mogu bolje, a ja ne dajem 100% sebe, ona će mi to i reći ili samo me pogledati i to je dovoljno da ti da snagu da odradiš taj jedan trening kako treba, jer hej, to je samo 40 minuta svakog tvog dana! Društvene mreže iskoristila je kao još jedan kanal za motiviranje onih koji je prate te se svaka žena može pronaći u njenim statusima. Ogoliti dušu pred gotovo 21 tisuću pratitelja i pritom doprijeti do njih prilično je hrabro, no lijepo je vidjeti iskrenost u online svijetu laži.

Drugo, tijelo mi nikada nije izgledalo ljepše i utegnutije. Vježbam 4-5 puta tjedno u jutarnjim satima uz obavezno trčanje ili planinarenje vikendom. Ako ste redoviti Suzanini vježbači kao ja, pazite na prehranu barem toliko da si sami kuhate obroke, izbjegavate brzu i prerađenu hranu i gazirane sokove te ste vrlo umjereni u konzumaciji alkohola i slatkiša, prvi rezultati bit će vidljivi već za 14 dana! Stražnjica je oblija i utegnutija, na trbuhu se jasno vide mišići, ruke su vidno definiranije kao i noge i leđa. Suzanini treninzi su “full body” i to ćete brzo vidjeti. Čak i kad mislite da ne radite neki dio tijela tijekom treninga, vjerujte mi, radite i to ćete osjetiti kasnije toga dana ili sutra. Drugim riječima, Suzanini treninzi stvaraju jako i zdravo tijelo i nisu usmjereni samo na ženske “boljke” – trbuh i stražnjicu kao kod nekih drugih trenera koje sam imala priliku upoznati.

Treće, ali ne i manje važno. Posljednje tri godine puno sam zadovoljnija sobom i samopouzdanija. Više ne vježbam samo da bi izgledala dobro i bila mršava, već radi fizičkog i psihičkog zdravlja te izbjegavanja raznih zdravstvenih tegoba u starijoj dobi, što me naučila upravo Suzana. Red, rad i disciplina postali su dio mog života, a to se pozitivno odrazilo i na sve druge segmente mog života, poslovne i privatne. Ljudi oko tebe brzo primijete da drugačije zračiš, imaš više snage za obaveze i nove ideje, da si općenito motiviraniji, a tako usrećuješ i njih. Može li bolje? Mislim da ne!

I baš zato je važno odabrati trenera poput Suzane, a ne onog koji će zaboraviti na tebe čim izađeš iz dvorane, a često ti neće zapamtiti niti ime…