Zašto treninzi od 15 minuta?

Sve što sam dosad radila vezano za svoj posao isprobala sam na sebi pa tako i treninge od 15 minuta. Životni tempo nemilice nas stišće i sve manje vremena u danu ostaje za nas same. Posao, škola ili faks, djeca, unuci, gužva u prometu, obiteljske i kućne obaveze… Vrijeme nam doslovno curi kao pijesak kroz ruke i dan prođe, a da ne stignemo otići na trening.

To se dogodi i meni bez obzira na to što sam veći dio dana u dvorani, ali to nije vrijeme za mene. Isprobala sam na sebi svako jutro 15 minuta treninga pazeći na jelovnik. Potrudim se kroz dan malo više stvari obaviti pješke i vrlo brzo su se vidjeli rezultati. Bez obzira na to što sam nedavno zakoračila u 47. godinu, što sam u menopauzi, što metabolizam stoji, (mogu sada naći sto isprika), 15 minuta treninga i jelovnik pomogli su mi da dođem do željenih rezultata i da se ponovno osjećam dobro u svom tijelu bez obzira na svoje godine. Ako mogu ja, može i svaka od vas. Za 15 minuta tjelovježbe odmah nakon buđenja ima vremena baš svaka žena. Ako nema, onda joj nema spasa, jer znači da ga niti ne želi imati.

One koje se odluče pokrenuti, SMT izazovi su koncipirani tako da su treninzi dostupni bilo kad, odnosno možete ih odrađivati kada god vam to odgovara, ne nužno ujutro nakon buđenja. U novom izazovu od rekvizita potrebne su bučice. Ako nemate bučice, uzmite dvije boce od litre. Trening je bez skakanja i doslovno ga možete odraditi dok ostali ukućani spavaju jer nikome nećete smetati. Izazov sadrži 15 treninga po cca 15 minuta, a dostupni su vam mjesec dana od uplate.

Ponovite ih dva puta zaredom, a onda si na mojoj web stranici izaberite neki drugi izazov u trajanju od 15 minuta ili se pridružite mojim originalnim treninzima od 40 minuta koji su puno intenzivniji i za koje su potrebni girja od 10 kg  i bučice od 3 kg. U tim treninzima ima puno cardia, odnosno skakanja, ali nakon njih možete bez problema otrčati polumaraton i popeti se na bilo koju planinu… S tom energijom koju imate nakon treninga možda pomaknete i planinu.

Trenirajte i osjećajte se dobro u svom tijelu.