Po čemu je drugačiji i zašto baš SMT?

Odlučili ste se pokrenuti, redovito vježbati i zdravo se hraniti. Bravo! No sada slijedi najteži dio – pronalazak teretane i trenera koji će vam najviše odgovarati te držanje donesenih odluka. Ako pametno odaberete mjesto i osobu s kojom ćete trenirati, puno je veća vjerojatnost da ćete ostati na pravom putu.

Ono što treba svakom vježbaču koji želi rezultate jest trener kojem će biti važan, a ne još jedno popunjeno mjesto u grupi. Netko tko će ga ispravljati. Gurati naprijed u danima kad želi odustati od svega. Tko će mu biti dostupan i izvan dvorane, savjetovati ga oko prehrane i redovito pratiti njegov napredak.

Upravo su to razlozi zašto odabrati SMT!

Cilj mi je pokrenuti ljude da vježbaju cijelu godinu, i one koji nisu iz Zagreba ili imaju malo slobodnog vremena zbog brojnih obiteljskih i poslovnih obaveza. Zbog toga su nastali moji online izazovi uz koje dolaze i prigodni meniji koji će pomoći vježbačima da brže dođu do rezultata i promjena. Želim da se ljudi osjećaju dobro u svom tijelu i da budu sretni i zadovoljni životima koje žive. To je moja misija već više od 20 godina.

Ključ uspjeha je da uz malo sreće nađete trenera koji će si dati truda, zadržati vas u dvorani i motivirati da dođete opet i opet, a ostalo je na vama. Kad se poklopi sve kako treba i vi odlučite da to stvarno želite dolazi do toga da postajete dosljedni i da vam trening postaje svakodnevica. Drugim riječima, najlakše je da vas stručna osoba uvede u svijet fitnessa i treninga.

Za mene kažu da sam svoja, temperamentna, jaka. Ja se osobno doživljavam kao vrlo jednostavna osoba, odgovorna, cijenim tuđe vrijeme te očekujem da se cijeni i moje. Znam što želim u životu i odustajanje mi nikad nije bila opcija, ni od sebe ni od drugih. Imam tu pozitivnu crtu da iskreno želim da svima bude bolje i da se svi osjećaju dobro. Samo na prvi pogled sam stroga, ali ako radite po mojim pravilima, bit ću prema vama najbolja na svijetu. Ne zamaram se drugima i meni tuđa trava nikada nije bila zelenija.

Svojim vježbačima dostupna sam 24/7 putem društvenih mreža te ih svakodnevno motiviram fotografijama i snimkama iz dvorane, iskrenim statusima u kojima često ogolim dušu o raznim temama i svom privatnom životu, ali i odgovaranjem na pitanja koja ih zanimaju. Kod mene ne postoji tabu tema, ni privatno ni poslovno, ali ni golotinja koja je preplavila mreže i skrenula pozornost s „onog bitnog“. To jednostavno nije moj način rada i po tom pitanju nikad nisam posustala.

Vježbanje i prehrana su jedan od najlakših načina da povećamo kvalitetu svog života, da budemo bolji prema sebi i prema drugima i da se dobro osjećamo u svojoj koži. Najveće prednosti vježbanja su dugi i zdrav život bez učestalih posjeta doktoru, pogotovo u starijoj dobi te viši nivo energije u svakodnevici.

I zato… Trenirajte uz SMT!